Transportul gratuit la comenzile de peste 500 RON

Livrarea si returul


 

Expediere și costuri

 

Expedierea comenzii se face de către partenerii noștri de expediţie, Urgent Cargus și Fan Courier (de luni până vineri, sau la cerere sambăta), exclusiv la adresele de livrare din interiorul României. Livrarea are loc în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la predarea coletului către firma de curierat, moment în care veți fi notificat prin email.

 

Dacă valoarea comenzii este sub 499lei, costul minim al transportului ce cade în sarcina dumneavoastră este de 50 lei în funcție de numărul coletelor, greutatea și dimensiunea acestora. Acesta vă va fi comunicat ulterior plasării comenzii. După ce ne confirmați acceptarea costului de transport comunicat, vom procesa comanda dumneavoastră pentru livrare.

 

 

 

Scadența și plata

 

Plata comenzii poate fi facută fie în sistem ramburs (numerar la curier, în momentul primirii/predării coletului), fie prin card bancar. Plățile sunt procesate prin intermediul operatorului MOBILPAY. Toate prețurile sunt exprimate în RON și conțin TVA prevazută de lege. Este valabil întotdeauna prețul din momentul comenzii.

 

Ne rezervăm dreptul ca în anumite situații să ajustăm posibilitățile de alegere a metodelor de plată. Produsele livrate rămân proprietatea Cobial până la achitarea lor integrală de către client.

 

 

Drept de retragere/retur


Aveti dreptul de a va retrage din acest contract in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice fara a indica nici un motiv. Dreptul de retragere este valabil paisprezece zile calendaristice incepand cu ziua in care dumneavoastra ati intrat in posesia fizica a produsului comandat, potrivit nr. OUG nr. 34/2014. Pentru a va putea exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati printr-o declaratie clara despre decizia dumneavoastra de a va retrage din acest contract la numarul de telefon 0763703070 (de luni pana vineri intre orele 10:00 şi 17:00) și să revocati comanda prin transmiterea Formularului de retur și a avizului de expeditie sau a facturii tiparite în format PDF pe adresa de mail contact@atelierulluimoscraciun.com dar și odata cu returul produselor, prin curier (pe cheltuiala dumneavoastra proprie) prin completarea Formularul de retur cu datele contului dumneavoastra bancar, in cazul in care ați achitat comanda ramburs la livrare, pentru a va transfera suma corespunzatoare in cont.

Pentru asigurarea termenului de retragere este suficient sa trimiteti instiintarea cu dorinta de exercitare a dreptului de retragere inainte de expirarea termenului de retragere. Dreptul de retragere in conditiile specificate pe acest site se refera si isi produce efectele strict pentru produsele comandate prin intermediul site-ului atelierulluimoscraciun.com Urmarile retragerii din contract Daca va exercitati dreptul de a va retrage din acest contract, ne obligam sa va restituim fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data in care am fost informati despre decizia de retragere din contract, toate platile pe care le-am primit de la dumneavoastra, cu exceptia cheltuielilor de transport pentru tur-retur care raman in sarcina dumneavoastra. Pentru aceasta rambursare va vom vira banii in contul bancar specificat in formularul de retur in cazul in care ati achitat ramburs, iar returul il faceţi prin curier.

Ne rezervam dreptul sa amanam restituirea platii pana la momentul receptionarii produselor sau pana la momentul primirii din partea dumneavoastra a dovezii ca ati returnat produsele, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. Aveti obligatia de a returna produsele imediat sau cel tarziu in termen de paisprezece zile de la data la care ne-ati instiintat de retragerea din acest contract, prin curier, la adresa sediului nostru. Termenul este respectat daca expediati produsele inainte de expirarea termenului de paisprezece zile. Toate costurile pentru turul-returul produselor sunt suportate de catre dvs. și nu va vor fi rambursate de catre Cobial. Purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, dacă in urma verificarii conformitatii, proprietatilor și functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre dvs. În urma returului, va rugam sa folositi pe cat posibil ambalajul original și sa anexati coletului formularul de retur și avizul de expeditie sau factura tiparita.

Formularul de retur completat este considerat exercitarea dreptului dvs. de revocare a comenzii. Pentru a evita orice pretentie ulterioara de compensatie va rugam sa verificati cu atentie produsul și sa nu il deteriorati (de ex. zgarieturi, urme de grasime, rupturi, ciobituri sau crapaturi, etc.). Daca aveti nevoie de ajutor pentru exercitarea dreptului dumneavoastra de retragere, va rugam sa apelati numarul nostru de asistenta 0763703070 de luni pana vineri intre orele 10:00 și 17:00.

 

Acest site folosește "cookies". Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Contacteaza-ne
Please login first

Cosul tau

Nu sunt produse in cosul tau