Transportul gratuit la comenzile de peste 500 RON

CONDITII GENERALE

 

Pentru comenzile dumneavoastră de produse din magazinul online SC Cobial Impex S.R.L., (denumită pe scurt „Cobial") sunt valabili următorii termeni și condiții (,,Termeni și condiții'') de pe site-ul www.atelierulluimoscraciun.com (,,Site'') în forma lor publicată și în vigoare la momentul comenzii. Următorii termeni și condiții sunt aplicabili de la data de 9.11.2021 și până la retragere exclusiv pentru contractele/comenzile încheiate în magazinul online (Online-Shop)Atelierul lui Moș Crăciun.

 

Utilizarea Site-ului implică să citiți acești termeni și condiții cu atenție.

Daca nu sunteți de acord cu Termenii și condițiile, nu aveți permisiunea să utilizați conținutul siteului iar utilizarea conținutului site-ului fără permisiunea Cobial Impex S.R.L. atrage răspunderea civilă sau penală, după caz. Dacă veți continua să utilizați Site-ul nostru, vom considera că ați acceptat și că sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții.

 

Cobial își rezervă dreptul de a schimba, corecta, modifica, adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime termenii și condițiile, produsele sau prețurile produselor prin postare pe Site fără nicio altă înștiințare. Site-ul este administrat în exclusivitate de către SC Cobial Impex S.R.L.

 

Din momentul în care este comunicată confirmarea comenzii de către client, termenii și condițiile site-ului în baza cărora a fost încheiat devin opozabile parților contractante. Comanda este reprezentată de comunicarea de către Utilizator prin intermediul site-ului a opțiunii sale de cumpărare a produsului pe care l-a


adăugat digital în coșul său virtual de cumpărături aflat pe website.

 

Identitatea părții contractante:

Contractul de cumpărare la distanță este încheiat între client în momentul plasării comenzilor online de către acesta, cu societatea Cobial Impex S.R.L., în măsura în care nu se precizează altfel în mod explicit.

 

 

Adresă punct de lucru:

SC Cobial Impex S.R.L.

Răscoala 1907,nr13 Bucureşti, CP 022862

Număr de identificare Registrul Comerţului Bucureşti: J40/6558/2004

Cod identificare fiscală: RO16357736

Telefon: 0763703070

E-Mail: contact@atelierulluimoscraciun.com

 

Legea aplicabilă:

Relația dintre Cobial și cumpărători, precum și toate efectele juridice pe care le produc termenii și condițiile vor fi reglementate și interpretate în conformitate cu legea română în vigoare. În situația în care orice prevedere a acestor termeni și condiții va fi declarată nulă, nu ar avea efect. În locul prevederii anulate vor fi aplicabile prevederile legale în vigoare, iar valabilitatea juridică a tuturor celorlalte prevederi a acestor termeni și condiții va continua să fie pe deplin aplicabilă și să producă efecte.

 

Litigii:

Orice pretenție sau orice litigiu născut din sau în legătură cu un contract de cumpărare încheiat cu Cobial va fi soluționat pe cale amiabilă. Solicitarea dumneavoastră în sensul sesizării, solicitării


unei rezolvări și/sau a unei propuneri de rezolvare, poate fi trimisă pe adresa contact@atelierulluimoscraciun.com Termenul maxim de răspuns este de 3 (trei) zile lucrătoare, de la data recepționării solicitarii.

Eventualele dispute privind executarea contractului se interpretează în baza legilor din România și se judecă exclusiv de către instanțele din România.

Soluționare Litigii Online (SOL). Comisia Europeana a creat o platformă online pentru soluționarea extrajudiciară a litigiilor.

Această platformă poate fi accesată prin intermediul următorului link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Date de contact:

Daca aveți întrebări cu privire la magazinul nostru online vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon 0763703070 sau să ne scrieți un e-mail la adresa contact@atelierulluimoscraciun.com În eventualitatea în care doriți să formulați o sesizare sau o reclamație, vă puteți adresa oricând Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, București, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, e-mail: cabinet@anpc.ro, website: http:// www.anpc.gov.ro/

Acest site folosește "cookies". Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora.

Contacteaza-ne
Please login first

Cosul tau

Nu sunt produse in cosul tau